• ibe_banner

ozi

Ticketmaster Workout: Ebe mgbatị ahụ na-ezute ntụrụndụ

Na mmemme “Morning Show” nke taa, anyị nwere akụkọ pụrụiche gbasara nsogbu iwu chere Ticketmaster ihu. Ụlọ ọrụ mgbasa ozi US na-ebo ụlọ ọrụ tiketi na-ewu ewu, anyị ga-enyocha n'ime akụkọ gbasara ikpe ahụ. Mmepe a ezipụla ịma jijiji site na ụlọ ọrụ ntụrụndụ, anyị ga-ewetara gị nkọwa niile gbasara ọnọdụ a na-apụta.

Na mgbakwunye na akụkọ na-agbasa banyere Ticketmaster, anyị ga na-ekpuchikwa akụkụ namgbatị ahụ mgbatị ahụ. Ka ndị mmadụ na-ebutewanye ahụike na ịdị mma ha ụzọ, ọ dị mkpa ka a na-emelite ya na usoro ahụike kachasị ọhụrụ na ndụmọdụ. Ndị ọkachamara ahụike anyị ga-enye nghọta bara uru na usoro mgbatị ahụ dị irè na usoro iji nyere gị aka imezu ebumnuche ahụike gị.

 

Ọzọkwa, anyị ga-egosipụta akụkụ ejiji pụrụ iche na-elekwasị anya n'ụdị sweatpants na ogologo mkpirisi. Ndị na-anụ ọkụ n'obi na ejiji na ndị na-ewu ewu ga-eleba anya n'ụzọ miri emi ka esi etinye uwe ndị a dị mma na nke dị iche iche n'ime uwe ha. Ndị ọkachamara n'ụdị anyị ga-enye nduzi maka otu esi ebuli ọdịdị gị elu na sweatpants na ogologo mkpirisi ogologo, na-egosipụta ụdị ejiji kachasị ọhụrụ na ndụmọdụ nhazi.

Site na isiokwu dị iche iche, ihe ngosi nke ụtụtụ taa na-ekwe nkwa iwepụta mmemme zuru oke ma na-adọrọ mmasị. Site na ọgụ iwu chere Ticketmaster ihu na nke kachasị ọhụrụmma na usoro ejiji, anyị bu n'obi ime ka ndị na-ekiri anyị mara ma na-atụrụ ndụ. Nọrọ na nche maka mkpuchi miri emi na nghọta ndị ọkachamara na akụkọ ndị a na-akpali akpali.

 

Dị ka ụbọchị na-aga, anyị ga-aga n'ihu na-ewetara gị mmelite kachasị ọhụrụ na mmepe gbasara akụkọ ndị a na ihe ndị ọzọ. Daalụ maka ịgegharị na ihe ngosi “Morning Show,” ebe anyị na-agba mbọ ime ka ị mara na mmụọ nsọ.


Oge nzipu: Mee-30-2024